27-01-20

Vandaag heb ik een super leuke en relaxte fotoshoot gehad met Jan de Koning. Hiernaast een klein voorproefje!


07-01-20

Vandaag kan ik je voor het eerst de Cover laten zien van mijn nieuwe boek "Prinses Eleonora'. Het is een herdruk van schrijfster Marieke van Hooff en wordt uitgegeven door Baeckens books.

 

Prinses Eleonora verschijnt April 2020


22-12-19

De allereerst (zeer positieve) review van "De Familie Slotje' staat online!

 

" Alle eerdere boeken van Marieke van Hooff zijn fantastisch, maar dit is wellicht het beste wat ze tot nu toe heeft geschreven. Ook de illustrator is er eentje om in de gaten te houden. Dreamteam van Hooff en Van der Gugten maakte een fantastisch kinderboek voor jong en oud. " 

(bron ValeriesBoekenwereld.com)

 

.Klik hier om het te lezen!


13-12-19

Naast deadlines, en schoolwerk probeer ik ook nog tijd te maken voor een eigen projectje. Wil je dit project volgen, kijk dan eens op mijn intagram account @hvandergugten.

 

Of klik hier


10-12-19

Vanaf morgen is "De familie Slotje" ook in Nederland te verkrijgen. Dus mocht je nog een leuk cadeau zoeken voor de kerst. Loop dan even binnen bij je plaatselijk boekhandel.


21-10-19

Op zaterdag 2 november zullen Marieke van Hooff en ik samen signeren op de boekenbeurs van Antwerpen. We zijn te vinden van 16.30 tot 18 uur stand 212 van Baeckens Books. 


05-10-19

Oktober 2019 ligt "De Familie Slotje", geschreven door Marieke van Hooff, in de winkels. In dat kader zullen wij samen te vinden zijn op de Antwerpse Boekenmarkt, waar Marieke een stuk gaat voorlezen uit "De Familie Slotje". Daarna kan je het boek door ons laten signeren.


04-10-19

Vandaag twee keer leuk nieuws gehad. Het eerste nieuws heeft betrekking op een super leuk project voor Nederlandse basisscholen waar ik nog niet heel veel over kan zeggen.

 

Het tweede leuke nieuws is dat het volgende boek is bevestigd en rond april 2020 uit moet komen.


9-08-19

afgelopen week is de gids met alle nieuw boeken van Baeckens Books uitgekomen. met daarin ook "De familie Slotje"!!!

Hiernaast zie je de pagina uit de gids.


31-7-19

Vandaag kan ik melden dat mijn eerste boek geschreven door Marieke van Hooff en uitgegeven door Baeckens books, op 15 oktober 2019 in de winkel ligt. Hou de website goed in de gaten voor meer nieuws.


4-6-19

Vandaag zijn mijn eerste illustraties, in hopelijk een lange reeks illustraties uitgekomen in Storytime magazine. Sinds ik af gelopen oktober mijn eigen bedrijf ben begonnen heb ik weinig te klagen over aandacht en opdrachten. Daarom dacht ik dat het wel leuk was jullie af en toe te wijzen op wat verschillende activiteiten. 

 

Storytime magazine is nu verkrijgbaar voor £ 4.99  op www.storytimemagazine.com

 

 

"We gave illustrator Henk Van Der Gugten a real challenge for Storytime Issue 59’s folktale when we asked him to draw invisible trolls! Rounds of applause because he has done a brilliant job for our story The Troll Hat from Denmark. It’s a tale of mischief, feasting and magic. You will love it!" (storytime magazine blog)

 

(cover made by Michel Verdu)

 


25-05-18

De poster voor All Shook Up van theatergroep SPOT is vandaag life gegaan. 


2-10-18

Vandaag heb ik mijn eigen bedrijf geregistreerd bij de kamer van Koophandel. Vanaf vandaag ben ik de eigenaar van Henk van der Gugten Illustraties. Voor illustraties, vormgeving en workshops.